Flar on koko elämänsä uneksinut mystisestä Gijonin kaupungista. Hän on viimein jättänyt taakseen kaiken ja matkannut halki vaarallisten erämaiden etsien unelmaansa. Maailmassa, jossa unet ja todellisuus sekoittuvat Flar saa pian huomata, että otettuaan ratkaisevan askeleen on myöhäistä enää kääntyä takaisin.

Kuolleet puutarhat on nettisarjakuva, joka on ensimmäisessä muodossaan aloitettu vuoden 2007 tienoilla. Sarjakuva on ollut minulle eräänlainen oppimisprojekti, matka, jonka aikana kehitän itseäni sarjakuvantekijänä. Nykyinen versio sai alkunsa sarjakuvaopintojeni aikana 2010-2011. Tarina päivittyy säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta toivon, että se olisi vielä valmis kokonaisuudessaan. Antoisia lukuhetkiä!

Lue sarjakuvaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *